Upprop från valberedningen!

02 JAN 2020 10:00
  • Skapad: 02 JAN 2020 10:00

Är du intresserad utav att vara med och påverka din klubbs utveckling och framtid?

Nu söker valberedningen nomineringar till lediga platser för kommande styrelseår.

Vi söker dig som vill vara med att påverka, känner ett engagemang och får saker att hända. Du behöver inte vara hästkunnig men gärna ha en förståelse för vår typ av verksamhet.

Styrelsen sammanträder normalt sett en gång per månad. Vid behov kan extra möten förekomma. Styrelsen svarar för föreningens verksamhet där ridskoleverksamheten utgör navet. De tillvaratar medlemmarnas intressen, verkar för föreningens ändamål, bereder olika frågor och förvaltar beslut. Dessutom handhar och ansvarar för föreningens medel.

Låter detta spännande? Tveka inte att anmäla ditt intresse, alternativt nominera någon du känner. Vår verksamhet är till för både killar och tjejer men vi har idag enbart kvinnor i styrelsen. Vi ser därför gärna att vi får en jämnare könsfördelning och ser gärna manliga nomineringar.

För nomineringar eller frågor kontakta någon av oss i valberedningen. Vi vill gärna ha in nomineringarna senast 25/1 2020.

Catrin Olsson, This is a mailto link, 070-61 68 212

Malin Hansen, 070-263 99 13