Vill du sponsra på tävling 2019

25 APR 2019 14:46
  • Skapad: 25 APR 2019 14:46

Vill du vara med och sponsra på någon av våra tävlingar i år? Vi kommer ha hopptävling 18/5, Sommarmeeting 19-21/7 och dressyrtävling 12-13/10.
Sponsring till hopptävling på Christinehamns Ridklubb maj 2019
18 maj håller Christinehamns Ridklubb en hopptävling på klubben, den är på lokal och regional nivå. Förra året hade vi 180 starter vilket innebär att ett stort antal ryttare, hästskötare, publik och funktionärer rör sig på området.
Det är ett utmärkt sätt att synas på. Det finns många olika sätt att sponsra föreningen och verksamheten på och vi är tacksamma för allt stöd!
• Sponsra din egen klass
Att sponsra en klass innebär att du får ditt namn på klassen i equipe och startlistorna så alla kan se dem hela tiden. Namnet kommer att upprepas i högtalarna vid flera tillfällen. Det går att sponsra en hel klass eller dela den med någon.
Klasser att sponsra och kostnader är:
Lördag 18/5 Lokal /Regional
Första start 9.00
Klass 1, 90 cm 1000kr
Klass 2, 100 cm 1000kr
Klass 3 , 110 cm 1750kr
Klass 4 , 120 cm 3 500kr
Klass 5, 125 cm 4200kr
• Sponsra med pengar
Det går bra att sponsra med valfri summa från 500kr och uppåt.
Namn kommer även finnas i facebook, hemsidan, programblad och anslag på flera ställen på tävlingen. Sponsorerna kommer nämnas samlat av speakern.
• Sponsra med varor
Vi tar tacksamt emot alla typer av varor som kan användas till hederspriser till ryttarna eller som priser i lotterier.
• Sponsra med funktionärsmat
Vi vill bjuda våra funktionärer som kämpar för oss på mat då det är långa dagar. Vill du sponsra med ingredienser till en pastasallad eller annan mat som kan serveras kall så är vi mycket tacksamma för det.
Vi kommer skriva med på facebook, hemsidan, programblad och anslag på flera ställen på tävlingen att funktionärsmaten sponsras av er. Det kommer även nämnas av speakerna.
• Sponsorer till blommor
Tävlingsplatsen behöver blommor till anläggningen och banorna. Det går även bra att låna ut blommor, de som är på anläggningen klarar sig nog fint. De som är på banan kan ta lite mer stryk.
Är du intresserad kontakta Susanna Hidén på 070-3146644
Tack på förhand och hoppas vi ses!