Nyheter från DF - Christinehamns RK - Ridsport - IdrottOnline Klubb

Nyheter från DF

Ansökan om statligt lokalt aktivitetsstöd för aktiviteter bedrivna under våren 2018 ska vara inskickad senast den 25 augusti.

Under sommaren har Idrottens Hus ändrade öppettider

Värmlandsidrotten och Värmlands innebandyförbund summerar framgångsrik utbildningsinsats. ”Flera föreningar säger att de har fått ett uppvaknande”, kommenterar kanslichefen.

Vi söker två nya kollegor.

Skatteverket bjuder in till webbinarium om inkomsdeklaration för idrottsföreningar.

Se listan över de duktiga idrottare och ledare som prisades på distriktsidrottsmötet 2018.

Lär dig mer om den nya dataskyddsförordningen (GDPR).

Värmlandsidrotten prisat på näringslivsgala.

Vi söker idrottskonsulent

(2018-03-05 16:27)
Vår verksamhet växer och med anledning av det behöver vi anställa en idrottskonsulent till vårt lokalkontor i Hagfors alternativt Filipstad.

Under ett år har Region Värmland och Värmlandsidrotten tillsammans arbetat fram en handbok som ska få fler att trivas, känna sig välkomna och inkluderade inom värmländsk föreningsidrott. Nu är Schyst idrott lanserad.

Vårens utbildningsprogram

(2018-01-15 15:08)
Här är vårens utbildningsprogram! Vi har gjort den som en affisch och vi hoppas att den kommer att sitta i alla föreningars klubbstugor och träningslokaler.

Färjestad BK och Värmlandsidrotten bjuder in till en föreläsning som handlar om hur vi tillsammans skapar en värmländsk idrottsrörelse fri från våld och psykisk ohälsa.

Är du aktivitets- eller organisationsledare och är mellan 16-25 år? Vill du träffa andra i samma roll och ålder som du? Vill du få ny kunskap och inspiration? Älskar du idrott? Då är LedarCamp något för dig!

Det krävs från politiskt håll tydligare planering i anläggningsfrågan, skriver Värmlandsidrotten på debattplats i NWT.

Dina_Mellansjo

cramo_logotype_120px