Nyheter från DF

Vi söker två nya kollegor.

Skatteverket bjuder in till webbinarium om inkomsdeklaration för idrottsföreningar.

Se listan över de duktiga idrottare och ledare som prisades på distriktsidrottsmötet 2018.

Lär dig mer om den nya dataskyddsförordningen (GDPR).

Värmlandsidrotten prisat på näringslivsgala.

Vi söker idrottskonsulent

(2018-03-05 16:27)
Vår verksamhet växer och med anledning av det behöver vi anställa en idrottskonsulent till vårt lokalkontor i Hagfors alternativt Filipstad.

Under ett år har Region Värmland och Värmlandsidrotten tillsammans arbetat fram en handbok som ska få fler att trivas, känna sig välkomna och inkluderade inom värmländsk föreningsidrott. Nu är Schyst idrott lanserad.

Vårens utbildningsprogram

(2018-01-15 15:08)
Här är vårens utbildningsprogram! Vi har gjort den som en affisch och vi hoppas att den kommer att sitta i alla föreningars klubbstugor och träningslokaler.

Färjestad BK och Värmlandsidrotten bjuder in till en föreläsning som handlar om hur vi tillsammans skapar en värmländsk idrottsrörelse fri från våld och psykisk ohälsa.

Är du aktivitets- eller organisationsledare och är mellan 16-25 år? Vill du träffa andra i samma roll och ålder som du? Vill du få ny kunskap och inspiration? Älskar du idrott? Då är LedarCamp något för dig!

Det krävs från politiskt håll tydligare planering i anläggningsfrågan, skriver Värmlandsidrotten på debattplats i NWT.

Idag har DN-sporten publicerat ett namnupprop där kvinnor skrivit under för att visa sitt stöd för idrottens #metoo.

Som en del i idrottsrörelsens arbete för en bättre och tryggare idrott för barn och unga öppnar Bris idag en ny telefonlinje som riktar sig till ledare och tränare inom idrottsrörelsen.

Utbildning på webben ger första inblick i tränarrollen.

Dina_Mellansjo

cramo_logotype_120px