Svenska Spel-Svea

SVEA är ny form av sponsring där Svenska Spels kunder får vara med och SVEA är en dela ut hela 50 miljoner kronor per år till landets idrottsklubbar. Kunder med spelkort som angivit den förening de vill stödja får poäng i relation till hur mycket de satsar. Föreningen får sedan ett stöd motsvarande sin poängskörd i oktober varje år. Mer info finns att läsa på Svenska Spel SVEA.

Ju fler poäng Christinehamns Ridklubb får desto större pott hamnar i klubbkassan!

Hur väljer jag förening som jag vill stötta?

Du som har ett Spelkort väljer upp till tre föreningar som du vill stödja. Du kan göra dina val på svenskaspel.se/svea (mobil, dator, surfplatta), i din spelbutik, eller genom att ringa Kundservice på 0770 - 11 11 11.

Var kan jag se hur mycket jag har gett till min förening?

Du kan följa poängställningen för dina valda föreningar dagligen på svenskaspel.se/svea, hos ditt ombud eller om du kontaktar Kundservice på 0770 - 11 11 11. Däremot kan du av tekniska skäl inte se hur mycket du personligen har bidragit med.

CRK Svenska Spel – SVEA informationsbrev (pdf)

b755c975fbb12e6fa59cfcdbe91f85ad

Uppdaterad: 08 JUN 2016 07:05 Skribent: Per Svärling