Tränare - Christinehamns RK - Ridsport - IdrottOnline Klubb

Charles

Charles Jonsson- Dressyr

Susanne Åberg

Erbjuder träning i dressyr på CRK under dagtid varje torsdag.

Bokas direkt via Susanne på tel. 070-4013338

45 min 350:-

KatarinaJivemo

Katarina Jivemo-Dressyr

Fredrik Hasselberg

Fredrik Hasselberg Hoppning

Anna Emanuelsson

Anna Emanuelsson Hoppning

Mia Grane

Mia Grane Hoppning

Pernilla Olsson

Pernilla Olsson Dressyr

Per Duvefelt

Per arbetar idag i egen regi med hopp- och dressyrträning samt hästutbildning efter att under 1996-2003 och 2008-2010 varit verksamhetschef på Södertälje Ridklubb. Basen finns numera hos familjen Emteryd på Sjöbacka Gård, Nykvarn. Per har egna tävlingsmeriter upp till svår klass i både dressyr, Grand Prix och 1,50 hoppning. Han har även deltagit i unghäst-VM i dressyr och ridit final i 5- och 6-års breeders i dressyr samt ridit 7 års championat. Under hoppkarriären tränande Per mycket för Pether Markne, Jens Fredriksson och Michael Schultz och i dressyren framförallt för Pether Markne, Liane Wachtmeister & Tinne Wilhelmsson. De senaste två åren har Per tagit hjälp av Pedro Torres från Portugal, som påverkat honom mycket med sin mjuka rid stil och inställning till hästarna.

Som tränare vill Per hjälpa sina elever att få förståelse för hur hästen fungerar, och ge dem redskap att lösa problem som uppstår. I hoppningen är markarbetet i stort fokus där han vill att ryttarna, oavsett gren, förstår vikten av att hästarna arbetar avslappnat och i god balans. Idag har Per elever som är från 7 år och upp till 70 samt en mängd unghästar och hästar upp till 140 hoppning & Intermediere 1 i dressyr.

Träningarna på CRK i Kristinehamn aviseras i aktivitetskalendern och samordnas av Monica Johansson som nås på This is a mailto link eller 0703810221. Träningar och tider presenteras på http://www.pelles-traningar.se/. Läs mer om Pelle på www.pdridsport.se/.

Uppdaterad: 08 JUN 2016 07:09
Skribent: Per Svärling