Dressyrlaget DIV III samt Hoppning Ponny

15 AUG 2020 11:40
  • Uppdaterad: 15 AUG 2020 11:40

CRK har i år fått ihop ett dressyrlag till div. III vilket vi självklart tycker är superkul! Vi är så stolta över alla fina ekipage som vill tävla i klubbens namn och som visar upp oss på tävlingsbanorna!
Första omgången gick av stapeln förra helgen, CRKs lag bestod utav:
Sophia Farkas - Niob
Tindra Olsson - Kylie
Maja Nilsson - Welcome DS
Elin Marcusson - Quick Attack

Hela laget presterade på topp trots värmen, debuttävling för Maja och byte av häst och ryttare i sista minuten, men lagandan höll ihop det hela och alla var på glatt humör. Dessutom red alla i laget på godkända procent!! Nu siktar vi vidare mot nästa omgång som äger rum den 30/8!

Inte nog med denna lyckade divisionsomgång så red Sophia Farkas och Niob till sig en andra placering i LC1 klassen och Susanne Haraldsson på Quick Attack red sig till en tredje placering i LB1. Fina resultat och uppvisingar av alla ekipagen!!

Vi har även haft framgångar på ponnysidan, Hedvig Österdahl har deubetart hoppning med sin D-ponny Meelickisland Honey, även kallat Humlan, i Lätt D där de var dubbelnolla! Mycket fin debut!

Vi är så stolta över allas framgångar på tävlingsbanorna och önskar alla fortsatt lycka till i sin utveckling! Vi ser mycket fram emot att följa alla CRKs tävlingsekipage! Har du tävlat något eller vet om någon från vår fina klubb som har tävlat? Tveka inte att höra av dig, vi vill uppmärksamma alla våra duktiga ekipage!

Fortsätt uppmuntra och peppa varandra, klubbanda när den är som bäst!

Skribent: Elin Marcusson