CRK söker sponsorer.

18 FEB 2016 20:03
Vi söker sponsorer som vill synas i verksamheten och stödja klubben. Det kan exempelvis handla om en reklamplats i ridhuset eller sponsring under tävlingarna som klubben arrangerar. Klubben tar även tacksamt emot sponsring av utrustning till lektionshästarna, riktad sponsring av särskild aktivitet för barn/ungdomar och för ridande med funktionsnedsättning, företagshinder som används vid hopptävlingar, färg, virke, redskap, presentreklam till lotterier och tävlingar mm.
  • Skapad: 18 FEB 2016 20:03

Mer information om klubbens utbud finns på hemsidan under ”Sponsring”. Du är varmt välkommen att höra av dig till mig om du vill sponsra klubben, hjälpa till att ”dra in” sponsorer eller har tips och idéer. Hälsningar Annika Gruvborg, This is a mailto link / 070 60 28 111

Skribent: Per Svärling

Värmlandsljud.JPG