Information till funktionärerna

19 JUL 2018 20:30
  • Skapad: 19 JUL 2018 20:30

Vi hälsar alla funktionärer varmt välkomna till en rolig helg på Christinehamns Ridklubb och hopptävling för häst.

Alla funktionärer har sina samlingstider i dokumentet Funktionärer Julitävling.pdf. Kom i god tid innan ert pass så den som står innan kan lämna över på ett bra sätt.

Banpersonalen samlar i tältet vid utsläppet från banan för vidare instruktion.

Funktionärer till parkering har samlingsplats i tältet vid kustbostaden.

Funktionärer till framhoppning, in och utsläpp från sjöbanan har samlingsplats i sekretariatet.

Funktionärer till dommarkuren samlas vid dommarkuren.

De funktionärer som har sista passet förväntas hjälpa till med iordningställandet inför nästa dags tävling eller återställande av anläggning efter tävlingens slut. Detta innebär bortplockning av material osv.

Alla funktionärer som kan samlas vid Grevinnans kiosk efter tävlingarnas slut på söndag för att samla ihop våra intryck.

Viktigt att tänka på:

Kläder efter väder, keps, vattenflaska och dylikt. Vi ser ut att få fint väder så skydda er med solkräm och drick och ät ordentligt så alla mår bra!

Hjälm obligatorisk för minderåriga på banan.

Klubben bjuder på saft/kaffe och smörgås under dagarna.

På fredag bjuder Susanna Hidén, Viktoria Olsson och Manuela Johansson på en enkel pastasallad till alla funktionärer som gjort minst ett helt pass. Hämta biljetter i sekretariatet.

På lördag och söndag bjuder GJ´s kök alla funktionärer som gjort minst ett helt pass. Hämta biljetter i sekretariatet.

Efter tävlingen på lördag hälsar vi alla välkomna till knytkalas nere vid sjöbanan, för de som önskar. Då det råder eldningsförbud kommer ingen grill att finnas men pizza är gott. J

Tävlingsledaren finns på plats och instruerar er vid ankomst till era positioner.

Har ni frågor eller funderingar hör av er till tävlingsledare Susanna Hidén på 070-314 66 44.

Vi tackar ödmjukast för era insatser på förhand!

Er insats betyder mycket!

//Tävlingsledningen

Värmlandsljud.JPG