Välkommen på öppen bana!

24 APR 2021 00:30
  • Skapad: 24 APR 2021 00:30

Varmt välkommna på Öppen bana 24-25/4

Hoppbanan finns på Sjöbanan bakom stallet och framhoppning på Allébanan till vänster om stallet.
In och utgång till sjöbanan finns på höger sida, gå runt stallet för att komma dit.

Ta med max en medhjälpare per ekipage. Ni sköter själva höjning och sänkning av hinder. Se till att kratta undan stora gropar efter er och lämna banan i det skick ni skulle vilka komma till den. Det är obligatorisk mockning av båda banorna när man lämnar dem!

Kontrollera så eventuella relaterade avstånd passar din häst/ponny innan påbörjad ritt!

Betalning sker före start via swish 123 346 95 41 skriv Öppen bana, 140kr för medlem och 160kr för icke medlemmar.

Om betalning inte skett kommer faktura att skickas ut, 70kr administrationsavgift tillkommer.

Vi hänvisar till folkhälsomyndighetens rekommendationer och de rekommendationer som finns för att minska smittspridning även för häst. Tempa gärna din häst innan du åker.

All hoppning sker på egen risk.

Det går fortfarande att anmäla sig enligt nedan!

Cafeterian är öppen under lördagen.

imagew8wua.png

Logotyp