Utmaning mot kvarka

16 OKT 2021 14:32
  • Skapad: 16 OKT 2021 14:32

Kreativa utmaningar på distans

Häng med på en rolig utmaning som du kan göra egen hand eller dra ihop ett gäng vänner och gör en rolig grej! Lägg ner dig till max eller bara tänk lite kreativt och var med som du är!

Gör såhär:

1.       Anmäl dig genom att swisha 160kr till 070-3146644 (Susanna Hidén) ange Utmaning mot kvarka och namn på deltagaren. 80kr om du inte vill ha rosett.

2.       Skicka namn och adress på deltagaren, namn på kompisen och vem som swishat, till  This is a mailto link

3.      Be att få bli medlem i gruppen Utmaning mot Kvarka på Facebook. Filma dig och din hinderkompis när ni ihop genomför 5 utmaningar/moment.

-          Ett ekipage skall innehålla minst två levande hjärtan och minst 6 ben. (Alla vet att en käpphäst har både hjärta och ben!)  Om kompisen är ett riddjur är hjälm obligatorisk!

-          En utmaning kan vara vad som helst men skall innehålla någon form av rekvisita och det skall synas att det är ett ”hinder”, så en vattenpöl, ett hinder, gå över en bro,  genom en grind, en framdelsvänding, en sidepass, ett tydligt moment helt enkelt, var kreativ!

-          Man måste inte rida, men båda i ekipaget skall vara delaktiga i momentet!

4.      Ta en bild på ekipaget i fråga i den miljö utmaningen hör hemma. Det viktiga är att delta och göra en kul grej!

5.      Lägg upp bilden och filmen i gruppen på facebook, bli bedömd av den extremt förlåtande domaren. Till bilden skall det finnas en kreativ beskrivning av ekipaget och utmaningen.

6.      Filmer och bilder skall läggas upp under v43-45 så ni har gott om tid!

7.      Du belönas nu med en extremt fin rosett som blir skickad till dig på posten efter eventet är genomfört och allt överskott går till CRK!

Vem är då jag som arrangerar detta, jo jag är Susanna Hidén tävlingssamordnare på CRK som har extrem abstinens efter att få arrangera saker. Jag håller även i försäljningsaktiviteterna på klubben. Tidigare har jag suttit i styrelsen och varit webmaster.

Jag brinner för Christinehamns Ridklubb, jag brinner för tävling och arrangemang och tänker att detta är ett sätt att få fler att bidra med en liten slant OCH göra något roligt! Idén har jag lånat från Lisa Häll på FäRK där vi förra året deltog i deras Maskeradhoppning på distans och hade jättekul!

Det mest kreativa förslaget kommer även att belönas med hindermaterial för motsvarande 10% av överskottet, max 2500kr och frakt över 200kr står mottagaren för. Detta kommer från Hinderfixaren (dvs mig) och belastar INTE klubben. Vi kommer utse 4 ekipage och sedan under v46 ha omröstning på CRKs fb. Vinnaren får själv välja hindermaterialet. Det finns för häst hund och kanin.

Gruppen på fb är sluten för alla utom de som deltar i utmaningen. Vill du ändå inte synas eller om du inte har fb så skicka bild och film på mailen ovan.

Rosetterna beställs fredag v45 och skickas ut direkt de kommit.

Ekonomin kommer redovisas i detalj i gruppen när allt är betalt. Rosetterna kostar ca 80kr/st plus emballage och porto. Så ca 50-60kr/start går till klubben.

Dokument med information för nedladdning!

Värmlandsljud.JPG