Proposition Smurf & Seriedressyren omgång 1 3/9-2022

27 AUG 2022 19:10
  • Skapad: 27 AUG 2022 19:10

Lite information om nästa helgs Smurf och seriedressyr!

Anmälan sker till This is a mailto link

Betalning till smurf och omgång 1 skall se till swish senast 29/8 för att undvika hål i startlistorna.

Proposition Smurf & Seriedressyr 2022

Seriedressyren är en klubbtävling som rids över 3 omgångar där den total poängen för de tre omgångarna ger årets klubbmästare. Vi kör två serier en för lektionsryttare och en för privatryttare.

Under tävlingsdagarna kan man även rida LD:1 som är en smurf-klass och alla som deltar och genomför sin ritt får en deltagarrosett.

Alla ryttare som är medlemmar har rätt att delta i seriedressyren. Är du medlem men tävlar för en annan klubb så får du delta men kan inte tävla om årets klubbmästare.

En förutsättning för att kunna genomföra seriedressyren är att alla hjälper till med funktionärsuppgifter under tävlingsdagen. Alla deltagare/anhörig förväntas delta.

Funktionärer som behövs är staketbyggare före, domarsekreterare, in och utsläpp från ridhuset, städning efter. Funktionärslista publiceras på fb och i stallet.
Startlista publiceras på fb dagen innan tävlingen, med fasta starttider.
Tävlingarna sker i ridhus med collectingring. Framridning sker i collectingring och på utebana.
Tänk på att din häst skall vara i tävlingsmässigt skicka och erforderligt tränad för tävling.

Placerade ekipage deltar i prisutdelning efter avslutad klass. Antal placerade i klassen är beroende på antal startande i varje klass enligt TR.

Ekipage som erhåller 60% eller högra som inte är placerade får en clearround-rosett.

I serietotalen läggs de två bästa resultatens poäng ihop och den med högst procent vinner.

TR-s reglemente gäller, förutom kravet på grönt kort.
Samtliga ekipage som inte kommer från ridskolan skall visa vaccinationsintyg före urlastning.

Betalning sker via swish och skall vara betald före start.

Dagen innan varje omgång kommer instruktioner för hur tävlingsdagen skall genomföras, vilka regler som gäller vid tävling och annat som kan vara bra att veta. Beskrivning av de olika funktionärsuppdragen kommer också finnas där.

Klass 1 LD:1 2011 Smurfdressyr Deltagarrosett 175kr privat, 200kr ridskolehäst

I klassen får man ha ledare eller muntlig uppläsning av programmet
Program i text:
Program i bilder: