Så här kan du stötta CRK

31 MAR 2022 08:14
  • Skapad: 31 MAR 2022 08:14

Hur kan du stödja Christinehamns Ridklubb?

Det finns många olika sätt att stötta klubben som alla kräver olika nivå av arbetsinsats och ekonomisk insats. Här finns en lista med flera av möjligheterna!

Helt kostnads och insatsfritt

Granngården

• Gå in på Granngården/Mina Sidor och koppla ditt medlemskap till klubben. Varje gång du handlar på Granngården så tjänar klubben poäng som de sedan kan ta ut i varor.

Sponsorhuset

• Christinehamns Ridklubb finns anslutna till Sponsorhuset. Det är ett otroligt enkelt sätt att stötta Christinehamns Ridklubb när du handlar eller bokar hotell på nätet. Går du till butiken (finns över 600 st) via Sponsorhuset så får både du själv och Christinehamns Ridklubb pengar tillbaka. Inget blir dyrare för dig som handlar. Genom att börja använda Sponsorhuset och gå igenom deras bonusstege så får du en Biobiljett och stödjer Christinehamns Ridklubb med hela 50 kr. OBS! Tänk på att du som handlar eller bokar hotell via företaget nu kan göra detta via Sponsorhuset. Kom igång här och tipsa gärna era vänner https://www.sponsorhuset.se/crk/intro
  • Sponsorhusets har avtal med dem största hotell företagen och varje bokning ger pengar både till dig själv och Christinehamns Ridklubb. Allt som behövs är ett extra klick via Sponsorhuset. Exempel på några hotellsajter Hotels, Booking, Hotelopia och Nordic Choice Hotels. Här hittar du alla hotell och reseföretagen som finns anslutna på Sponsorhuset: https://www.sponsorhuset.se/crk/kategorier/resor-hotell-hyrbil
  • Här kommer ett sätt hur du kan ge upp till 3% av alla dina spel till Christinehamns Ridklubb, utöver din koppling via Gräsroten. Lär dig att alltid gå via Sponsorhuset när du ska lägga ett spel. Genom att du klickar dig vidare därifrån går automatiskt upp till 3% till Christinehamns Ridklubb för alla dina spel! Spara länken och sprid den till flera! Tack http://www.sponsorhuset.se/crk/butik/svenskaspel

Svenska spel

• SVEA är ny form av sponsring där Svenska Spels kunder får vara med och SVEA är en dela ut hela 50 miljoner kronor per år till landets idrottsklubbar. Kunder med spelkort som angivit den förening de vill stödja får poäng i relation till hur mycket de satsar. Föreningen får sedan ett stöd motsvarande sin poängskörd i oktober varje år. Mer info finns att läsa på Svenska Spel SVEA.

Ju fler poäng Christinehamns Ridklubb får desto större pott hamnar i klubbkassan!

Hur väljer jag förening som jag vill stötta?

Du som har ett Spelkort väljer upp till tre föreningar som du vill stödja. Du kan göra dina val på http://svenskaspel.se/svea (mobil, dator, surfplatta), i din spelbutik, eller genom att ringa Kundservice på 0770 - 11 11 11.

Var kan jag se hur mycket jag har gett till min förening?

Du kan följa poängställningen för dina valda föreningar dagligen på svenskaspel.se/svea, hos ditt ombud eller om du kontaktar Kundservice på 0770 - 11 11 11.

Insatsfritt men kostar

Sponsring

• Ren sponsring till klubben i form av skylt i ridhuset, riktad sponsring till något speciellt projekt eller sponsring till tävling. För att veta mer om detta kan man maila This is a mailto link eller hålla ögonen öppna på sociala medier inför tävlingar.

Ullmax

• Ska du köpa Ullmax men klubben har ingen försäljning på gång så kan du ändå bidra med 10% genom att gå via länken här. Klubben får då provisionen avdragen nästa gång vi säljer Ullmax.

Bingolotto

• Om du har en prenumeration på bingolotto så kan du kopplad den till klubben. Då får vi just nu 13kr/månad för din lott bara sådär. Vill man som prenumerant att överskottet skall gå till Christinehamns Ridklubb så ringer man till vår kundtjänst på 0771-440 440.

Hembakt

• Det går alltid att baka och lämna till cafeterian om man så önskar. Detta är speciellt önskvärt inför tävlingar och event. Ta kontakt med någon på klubben om du vill ge ett bidrag!

Kostnadsfritt men lite insats

• 2-3 gånger per termin kör vi försäljningsaktiviteter. Det kan handla om Newbody, Ullmax, Kakor, Kryddor, Toapapper, Bingolotter inför jul, ja vad medlemmarna känner för att sälja just då. När vi har försäljningar läggs detta ut på sociala medier och på hemsidan. Man måste inte gå runt och sälja, det kan räcka med att lägga en lista på jobbet eller att dela sin egen webshop på sociala medier eller via sms eller liknande. Eller bara att man köper något från klubbens webshopp! Varje försäljning bidrar med pengar och hjälper klubben.

Ideell arbetskraft, hjälp vid tävling eller event

• Kan du tänka dig att hjälpa till med helgjourer i lektionsstallet, kontakta This is a mailto link
  • Kan du tänka dig att bemanna cafeterian någon gång i veckan eller vid event. Kontakta Jenny Andersson på This is a mailto link
  • Flera gånger om året har klubben olika aktiviteter som kräver ideella arbetsinsatser. Kan du tänka dig att vara med på klubbaktivitet eller tävling, kolla på sociala medier vem som skall kontaktas eller hör av dig på This is a mailto link