Foto: Sna

Smurfhoppning och caprilli på distans

03 MAJ 2022 09:18
  • Skapad: 03 MAJ 2022 09:18

Smurfcaprilli på distans
I maj är alla som vill välkomna att delta i en smurfcaprilli eller en smurfhoppning.
Caprilli är en blandning av dressyr, markarbete och hoppning kan man säga.
Man kan välja tre olika nivåer Babysmurfen, Tonårssmurfen eller Toksmurfen! Man får själv välja hinderhöjder. Man kan ha ledare som baby eller tonåring om man vill det, bom på backen går också bra.
Alla som deltar får rosett, det är olika rosett i varje kategori. Anmäl gärna tidigt så rosetterna kommer så fort som möjligt! De beställs efter eventet är slut.
Vill man hellre bara hoppa så väljer man hinderhöjd själv, men man skall inte riva eller vägra för att få rosett.
Rosetten hämtas på CRK av de som kan annars skickads de på posten! Ange i anmälan.
Anmälan sker till This is a mailto link ange namn, adress, ryttare, häst/ponny samt nivå man vill delta i.
Varje start kostar 160kr. Swisha till 070-3146644 Susanna Hidén
Alla pengar går till Christinehamns Ridklubb
Filma din ritt och posta den på facebookgruppen Distansevent på Christinehamns Ridklubb. Vill du inte synas på sociala medier kan man maila filmen till adressen ovan. Filmen skall finnas oss tillhanda mellan 8-22/5-2022.

Logotyp

image182fi.png