Vi behöver dig som funktionär till Värmlandsvagnens kombinationstävling!

10 JUN 2021 20:51
  • Skapad: 10 JUN 2021 20:51

Vi behöver din hjälp!
3-4 och 10-11 juli skall vi ha tävlingar. Första helgen är det dressyr och andra helgen är det hoppning.
Tävlingarna är viktiga för alla som är på vår fina anläggning, den bidrar ekonomiskt och är bra marknadsföring för våra klubb och en möjlighet för sponsorer att synas!
Varje timme man kan hjälpa till är värdefull!

Funktionär kan vem som helst vara, kolla här vad som passar just dig bäst!

Dressyr:
Fredag 2e juli
* Anläggningen skall ställas i ordning, vi behöver dig som kan sopa av sargen, sopa läktarna, bära staket.

Lördag 3dje juli och söndag 4de juli
* Sjukvårdare, du skall som minst vara undersköterska. Du skall finnas på platsen och kunna utföra förstahjälpen och kalla på rätt sorts hjälp vid behov.
* Insläpp på sjöbanan, du skall släppa in hästarna på banan, inga förkunskaper krävs.
* Framridningen, kontroller att inte för många är på banan samtidigt och att rätt ekipage enligt startlistan är inne. Se till att plocka bort bajs efter hästarna, inga förkunskaper krävs.
* Lapplangare, hämta protokollen hos domaren i vid tävlingsbanan och gå med det till sekretariatet, inga förkunskaper krävs.
* Skrivare, sitter med dressyrdomaren och skriver ner det den säger. Det är bra om man kan skriva snabbt och om man har sett ett dressyrprotokoll förut, men det är inget krav.
* Parkeringen, anvisa transporterna till rätt plast, ge dem en lapp att skriva namn och telefonnummer på som skall läggas i framrutan. Kolla att det inte är för många med i bilen, inga förkunskaper krävs.
* Cafeterian, hjälpa till att sälja fika och lättare mat, inga förkunskaper krävs.
* Städning, se till att toaletter och allmäna utrymmen är trevliga att besöka, inga förkunskaper krävs.
* Sladdning av banorna, en person som kan köra fyrhjuling med nätharv bakom vid behov under dagarna.
* Anläggningen, kontrollera att skottkärror är utställda och tömda, ta bort bajs på anläggningen och kontroll ridhuset, kolla så det inte är kaos i ridhuset, plocka bort bajs vid behov.

Klicka här för att skriva upp dig på ett pass!

Hoppning:
Fredag 9de juli
* Anläggningen skall ställas i ordning, vi behöver dig som kan bära staket, bygga bana, domartornet skall göras iordning.

Lördag 10de juli och söndag 11e juli
* Utsläpp på sjöbanan, du skall släppa ut hästarna på banan, inga förkunskaper krävs.
* Framhoppningen, kontroller att inte för många är på banan samtidigt och att rätt ekipage enligt startlistan är inne. Se till att plocka bort bajs efter hästarna, inga förkunskaper krävs.
* Framridning ridhuset, se till att det rids lugnt och plocka bort bajs efter hästarna, inga förkunskaper krävs.
* Domarsekreterare dator, sitta bredvid domare och sköta datorn åt domaren, viss utbildning krävs.
* Tidtagare, sitta med i domarkuren och ta tid manuellt med tidtagarur, detta som backup till tidtagarsystemet, utbildning sker på plats.
* Banpersonal, stå på banan och hjälpa till om hästar river, hjälpa till vid ombyggnation av banan, följa banchef och banbyggarens instruktioner noga och vara uppmärksam. Du skall vara minst 15år, alla under 18 bär hjälm, inga förkunskaper krävs.
* Sladdning och vattning av banorna, två personer som kan köra fyrhjuling med nätharv och eller traktor vid behov under dagarna och på kvällen efter tävlingens slut på lördagen.
* Bortplockare, på söndag kväll vill vi ha ett gäng pigga glada personer med energi kvar som kan plocka bort hinder och återställa anläggningen. Någon bör ha körkort, man ska orka ta i lite men inga förkunskaper krävs. Detta är ett otroligt viktigt gäng då de som kämpat under hela tävlingarna är ganska slitna vid det laget!

Klicka här för att skriva upp dig på ett pass!