Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Välj mellan flertalet kurser inom ämnet idrottshälsa.
 
RF arbetar löpande med att kartlägga idrottens utmaningar kopplade till corona. Nu behöver vi er hjälp. I vår nya enkät kan ni beskriva er förenings vardag och verklighet genom krisen.
 
Val av ordförande och styrelse samt avhandling av det hårt prövande coronaåret 2020. Det var några av punkterna på agendan under årets distriktsidrottsmöte. Ta del av en sammanfattning från stämman.
 
Tre frågor till Malin Elfman, sakkunnig barn- och ungdomsidrott, som den 21 april håller den digitala kursen Trygga idrottsmiljöer …
 
Ansökningsperiod flyttas till 7-19 maj.
 
Den 7 maj öppnar ansökan om kompensationsstöd för ekonomiska konsekvenser av coronakrisen för perioden 1 januari-30 april. Vi välkomnar till digitala informationsträffar om hur en ansökan går till.
 
Vi bjuder in till digitala kurser på temat ”Förening i fokus”.
 
Skatteverket erbjuder kostnadsfria webbinarium där ni som förening får lära er mer om vad ni behöver tänka på i rollen som arbetsgivare, samt vad som gäller vid inlämning av inkomstdeklaration.
 
Den 25 februari är det sista dagen för idrottsföreningar att rapportera in höstsäsongens aktiviteter för att få LOK-stöd.
 
Lagom till vårens aktiviteter kommer nu den nya appen för digital närvarorapportering för LOK-stöd.
 
Senast 25 februari ska föreningar ha skickat in sin LOK-stödsansökan till Riksidrottsförbundet. RF-SISU Värmland erbjuder nu ett antal digitala frågestunder för att kunna besvara era frågor inför ansökan.
 
Ta del av inspelning av informationsstunden, 22/1, om bland annat lättnader i restriktioner för 05 och yngre, pandemilagen och föreskrifter och allmänna råd.
 

Digitalt möte 22 januari

(2021-01-21 09:41)
Med anledning av lättnader i restriktioner för idrottsaktiviteter för barn födda 2005 och senare, bjuder vi in värmländska föreningar och SDF till en informationsträff.
 
Hög tid att skicka in era nomineringar till stipendium från Stiftelsen värmländsk idrott.
 

God Jul & Gott Nytt År!

(2020-12-22 17:58)
Fram till 11 januari 2021 har flera av oss som arbetar på RF-SISU Värmland ledigt och det kan dröja innan vi svarar via mejl eller sociala medier. Gäller dina frågor Covid-19 hänvisar vi till Riksidrottsförbundet för uppdaterad information.
 
12

Gilla CRK på facebook:

CRK´s sponsorer:

svea_140x140

 ica_maxi

 AkzoNobel_logo

brotandläkarna

Bocentrum

Hinderfixaren

Handelsbanken

 

värmlandsvagnen

 

151656970-EDSA-SYST

rolls-royce-logo

polariskristinehamn

 

Kristinehamns kommun

 Nordic paper

mer el ab

 

SIKAB

Erik Andersson Bil

 

Mio

elkedjan

 

logo_ridsport1

värmlands idrottsförbund

Sisu

 

 

Postadress:
Christinehamns RK - Ridsport
Hjälmarsnäsvägen 3
68195 Kristinehamn

Kontakt:
Tel: 055081991
E-post: kansli@christinehamn...

Se all info