Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Skatteverket välkomnar till kostnadsfria webbseminarier för idrottsföreningar när det gäller inkomstdeklaration, kontrolluppgifter och idrottsföreningen som arbetsgivare.
 
Spana in utbildningsutbudet för oktober månad.
 
På fredag 23/9 är hela mellanstadiet i Karlstad kommun inbjudna att delta i Idrottens dag, vid Solstadens sportcenter. Lek, rörelse och idrott och de positiva effekter det för med sig på både hälsa och skolresultat är i fokus.
 

Idrottens dag till Arvika

(2022-09-18 22:00)
Stor idrottsfest i Arvika när RF-SISU Värmland, kommunen och lokala föreningslivet nästa tisdag bjuder in till Idrottens dag.
 
Gratis prova-på-aktiviteter för barn och unga gav försmak av föreningslivet.
 
Endast fyra av 15 kommuner i Värmlands idrottsdistrikt har en aktuell analys över tillgången av idrottsytor. Det visar en färsk undersökning från Riksidrottsförbundet.
 
När Värmlands ishockeyförbund anordnade sitt sommarläger i Munkfors stod inte bara ispass på schemat. Minst lika viktigt för att forma framtidens ishockeyspelare var teorilektionerna där fokus låg på värdegrundsfrågor.
 
Gå en kurs hos oss i september månad.
 
Nu är det hög tid för föreningar att ansöka om statligt lokalt aktivitetsstöd (LOK) för vårens aktiviteter 2022. Senast 25 augusti ska er ansökan var inne.
 
Följ med på resan att utveckla värmländsk idrottsrörelse.
 
Hur kan kommunpolitiken hjälpa idrotten efter pandemin och vilka politiska förslag har partierna kopplat till idrotten? Ta del av svaren i RF-SISU Värmlands kommunala valenkät.
 
RF-SISU Värmland välkomnar dig och din förening att gå med den samlade idrottsrörelsen i Wermland Prides parad i Karlstad 3 september.
 
Se våra öppettider under semesterperioden.
 
Det går fortfarande bra att redovisa utbildningsverksamhet. Ni föreningar och förbund som avslutat er utbildningsverksamhet (lärgrupper, föreläsningar, kurser, processarbete och kulturarrangemang) passa på att redovisa innan semester och ledighet.
 
RF-SISU Värmland bjöd cirka 160 idrottsungdomar i Värmland på sportbion ”Jag är Zlatan”. Föreningarna fick chansen till en kul och kostnadsfri biokväll som nu efterföljs av viktiga reflektioner i laget eller träningsgruppen.
 
12

Gilla CRK på facebook:

CRK´s sponsorer:

Logotyp

image182fi.png

imagem7alw.png

Din mäklare i Kristinehamn

svea_140x140

 ica_maxi

 

brotandläkarna

Värmlandsvagnen.JPG

Hinderfixaren

Handelsbanken

 

151656970-EDSA-SYST

polariskristinehamn

 

Kristinehamns kommun

 Nordic paper

mer el ab

 

SIKAB

Erik Andersson Bil

 

Mio

elkedjan

 

logo_ridsport1

värmlands idrottsförbund

Sisu

 

 

Postadress:
Christinehamns RK - Ridsport
Hjälmarsnäsvägen 3
68195 Kristinehamn

Kontakt:
Tel: 055081991
E-post: kansli@christinehamn...

Se all info