Nyheter från DF

Skatteverket välkomnar till kostnadsfria webbseminarier för idrottsföreningar när det gäller inkomstdeklaration, kontrolluppgifter och idrottsföreningen som arbetsgivare.

Spana in utbildningsutbudet för oktober månad.

På fredag 23/9 är hela mellanstadiet i Karlstad kommun inbjudna att delta i Idrottens dag, vid Solstadens sportcenter. Lek, rörelse och idrott och de positiva effekter det för med sig på både hälsa och skolresultat är i fokus.

Idrottens dag till Arvika

(2022-09-18 22:00)
Stor idrottsfest i Arvika när RF-SISU Värmland, kommunen och lokala föreningslivet nästa tisdag bjuder in till Idrottens dag.

Gratis prova-på-aktiviteter för barn och unga gav försmak av föreningslivet.

Endast fyra av 15 kommuner i Värmlands idrottsdistrikt har en aktuell analys över tillgången av idrottsytor. Det visar en färsk undersökning från Riksidrottsförbundet.

När Värmlands ishockeyförbund anordnade sitt sommarläger i Munkfors stod inte bara ispass på schemat. Minst lika viktigt för att forma framtidens ishockeyspelare var teorilektionerna där fokus låg på värdegrundsfrågor.

Gå en kurs hos oss i september månad.

Nu är det hög tid för föreningar att ansöka om statligt lokalt aktivitetsstöd (LOK) för vårens aktiviteter 2022. Senast 25 augusti ska er ansökan var inne.

Följ med på resan att utveckla värmländsk idrottsrörelse.

Hur kan kommunpolitiken hjälpa idrotten efter pandemin och vilka politiska förslag har partierna kopplat till idrotten? Ta del av svaren i RF-SISU Värmlands kommunala valenkät.

RF-SISU Värmland välkomnar dig och din förening att gå med den samlade idrottsrörelsen i Wermland Prides parad i Karlstad 3 september.

Se våra öppettider under semesterperioden.

Det går fortfarande bra att redovisa utbildningsverksamhet. Ni föreningar och förbund som avslutat er utbildningsverksamhet (lärgrupper, föreläsningar, kurser, processarbete och kulturarrangemang) passa på att redovisa innan semester och ledighet.

RF-SISU Värmland bjöd cirka 160 idrottsungdomar i Värmland på sportbion ”Jag är Zlatan”. Föreningarna fick chansen till en kul och kostnadsfri biokväll som nu efterföljs av viktiga reflektioner i laget eller träningsgruppen.

Logotyp

image182fi.png