Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Alla medel utbetalade för 2021. Ansökan öppnar åter 1 januari 2022.
 
103 föreningar i Värmland har tilldelats kompensationsstöd för uteblivna intäkter, samt kostnader för perioden januari till april 2021. Totalt handlar det om drygt 4 miljoner kronor för länets föreningar.
 
Se våra öppettider under semesterperioden.
 
Smittskydd Värmland kommer att följa de planerade nationella anpassningarna av smittskyddsåtgärder och gå in i nivå 2 från den 1 juli.
 
Vilka utbildningar vill du att vi ska arrangera i höst? Skicka in dina önskemål!
 
Hög efterfrågan på RF-SISU Värmlands webbutbildningar.
 
Smittskydd Värmland förlänger inte sina regionala rekommendationer efter 27 juni, men flaggar för att Värmland sannolikt inte fullt ut kan följa de planerade nationella anpassningarna av smittskyddsåtgärder den 1 juli.
 
Karlstad Grand Prix Award delas i år ut postumt till Bo ”Kulon” Lennartsson, tidigare mångårig styrelsemedlem i RF-SISU Värmland.
 
Rapporter om att ledare och aktiva inte följer regler kring omklädningsrum.
 
Vi har samlat svar på några av de vanligaste frågorna kring de lokala rekommendationerna för idrotten i Värmland under perioden 11-27 juni.
 
Med anledning av Smittskydd Värmlands införande av skärpta rekommendationer för idrotten i länet, bjuder vi in till en digital informationsstund torsdag 10/6 kl 18-19 via Teams.
 
Coronakurvan har återigen vänt uppåt och särskilt bland barn och ungdomar.
 
Förtjänsttecknet delas ut av Riksidrottsförbundet till 100 personer i idrottsrörelsen vartannat år. I år är tre av mottagarna från Värmland.
 
Folkhälsomyndigheten har uppdaterat de föreskrifter och allmänna råd som riktar sig till idrottsföreningar. Oavsett ålder är det från den 1 juni tillåtet att spela match och tävla i mindre omfattning samt att genomföra mindre läger och cuper.
 
Pandemin har medfört stora utmaningar för föreningsidrotten. Men med kreativitet och uthållighet har det skapats nya sätt att bedriva verksamhet på. Till hjälp finns RF-SISU:s Projektstöd för bibehållen verksamhet under corona.
 
12

Gilla CRK på facebook:

CRK´s sponsorer:

svea_140x140

 ica_maxi

 AkzoNobel_logo

brotandläkarna

Bocentrum

Värmlandsvagnen.JPG

Värmlandsljud.JPG

Hinderfixaren

Handelsbanken

 

151656970-EDSA-SYST

rolls-royce-logo

polariskristinehamn

 

Kristinehamns kommun

 Nordic paper

mer el ab

 

SIKAB

Erik Andersson Bil

 

Mio

elkedjan

 

logo_ridsport1

värmlands idrottsförbund

Sisu

 

 

Postadress:
Christinehamns RK - Ridsport
Hjälmarsnäsvägen 3
68195 Kristinehamn

Kontakt:
Tel: 055081991
E-post: kansli@christinehamn...

Se all info